Φλεβαράκης: «Ήταν ένα καλό τεστ, η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Φλεβαράκης: «Ήταν ένα καλό τεστ, η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Λέφσκι Σόφιας σε φιλική αναμέτρηση και ο προπονητής του «Δικεφάλου» στάθηκε στα σημεία που έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του.

Άκρως ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Φλεβαράκης, έπειτα από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας και την φιλική νίκη με 81-58.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» στάθηκε στα σημεία που έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε μέρα δουλειάς και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως χρειάζεται χρόνος για να βγουν κι άλλα πράγματα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη στο «paokbc.gr»:

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σα να είναι τρεις μέρες δουλειάς. Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά.

Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ