Περιστέρι: Αγωνία για Μόουζες Κίνγκσλεϊ

Περιστέρι: Αγωνία για Μόουζες Κίνγκσλεϊ

Ο Νιγηριανός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ατυχος στάθηκε ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ στο φιλικό του Περιστερίου με τον Ερυθρό Αστέρα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», καθώς στα μέσα του παιχνιδιού τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Νιγηριανός σέντερ κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου γύρισε το πόδι του και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Αφρικανός άσος την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ηλίας Ζούρος περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του Μόουζες Κίνγκσλεϊ, ενώ αξίζε να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δεν αγωνίστηκε ούτε ο Ζώης Καράμπελας, που παραμένει εκτός δράσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Περιστέρι ηττήθηκε με 86-77 από τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς, με τον Περπέρογλου να πετυχαίνει 12 πόντους και τον Γκιστ να προσθέτει άλλους 16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ