Τέλος ο Συμεωνίδης, αυτή είναι η νέα ΚΕΔ της ΕΟΚ

Τέλος ο Συμεωνίδης, αυτή είναι η νέα ΚΕΔ της ΕΟΚ

To10.gr γράφει για τις αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η καρατόμηση Συμεωνίδη, οι δύο που παραμένουν και τα τρία νέα πρόσωπα που επέλεξε ο Βασιλακόπουλος.

Εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες to10.gr σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά για τις αλλαγές προσώπων που αποφάσισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, λοιπόν, το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, τα συζήτησε με τους ανθρώπους που τον επηρεάζουν και κατέληξε. Σε τι; Σε όσα έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες. Με μία διαφορά.

Η μοναδική διαφορά, λοιπόν, έχει να κάνει με το μέλλον του Κώστα Κορομηλά. Ο οποίος, αν και αρχικά φάνταζε (και για κάμποσο καιρό ήταν) «τελειωμένος», κατάφερε να γυρίσει το χαρτί του. Και να παραμείνει στην ΚΕΔ. Σε αντίθεση με τον Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την επιτροπή. Καθώς στο τελεσίγραφο «ή εγώ ή αυτός», νικητής βγήκε ο Κορομηλάς!

Η ΚΕΔ παρεμπιπτόντως, γίνεται πενταμελής και επίσημα. Μια εξέλιξη που έχει τη σημασία της, διότι τουλάχιστον η ΕΟΚ επιστρέφει στη… νομιμότητα και όχι σε επιτροπές των τριών, που λείπουν οι δύο και ορίζει ένας.

Πάμε στα πρόσωπα τώρα, όμως, διότι εκεί είναι το… ζουμί της υπόθεσης.

Πρόεδρος της νέας ΚΕΔ αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδημητρίου, που αποτελεί ένα από τα τρία νέα πρόσωπα της επιτροπής. Στις θέσεις τους παραμένουν Κώστας Κορομηλάς και Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ οι δύο νέες προσθήκες είναι ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Τανατζής. Μια σύνθεση που δεν προσφέρει καμία ουσιαστική βελτίωση στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά συνεχίζει στο μονοπάτι που έχει επιλέξει η ΕΟΚ. Με το επίπεδο της διαιτησίας να καταποντίζεται και τον «Φάρο» να υποκρίνεται ότι το άθλημα στη χώρα μας και η διαιτησία εν προκειμένω, τα πηγαίνουν περίφημα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ