ΑΕΚ: Αμφίβολοι οι Σλότερ και Ρέι κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Αμφίβολοι οι Σλότερ και Ρέι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δύο προβλήματα τραυματισμών έχει να αντιμετωπίσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενόψει Παναθηναϊκού, καθώς οι Σλότερ και Ρέι παραμένουν αμφίβολοι.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπουθα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (28/9) σε ένα ματς που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει να αντιμετωπίσει δύο «πονοκέφαλους» και αυτό επειδή δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης» είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται εκτός δράσης απέναντι στους «πράσινους».

Ο λόγος για τους Μάρκους Σλότερ και Κέντρικ Ρέι οι οποιόι αμφότεροι έχουν κάποια προβλήματα και παραμένουν αμφίβολοι. Από τη μία πλευρά ο έμπειρος σέντερ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι, ενώ από την άλλη ο 25χρονος γκαρντ έχει κάποιες ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική, έχοντας αποχωρήσει μάλιστα από τελευταίο φιλικό με τη Μέγκα Μπέμαξ.

Έτσι η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περιμένει μέχρι την τελευταία για να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ