Γκετσεβίτσιους: «Δεν θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ»

Γκετσεβίτσιους: «Δεν θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ»

Ο παίκτης του Άρη, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ξεκίνησε τις προπονήσεις και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ τόνισε πως δεν χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έφτασε σήμερα (25/9) στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη, ενώ ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις για να μπορέσει να βρει ρυθμό και να βοηθήσει άμεσα τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και δεν θα χρειαστεί χρόνο ώστε να προσαρμοστεί καθώς γνωρίζει το περιβάλλον της Ελλάδας από το πέρασμα του με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας επισημαίνοντας ότι λατρεύει τους φιλάθλους των «κιτρίνων» καθώς γνωρίζει ότι δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, αφού τους έχει δει από κοντά τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Ζιελόνα Γκόρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λατρεύω τους φιλάθλους του Άρη. Τους έχω αντιμετωπίσει, ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Ζιέλονα Γκόρα και γνωρίζω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την πόλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, έχω παίξει στην Ελλάδα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ