Μαρκόπουλος: «Θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι»

Μαρκόπουλος: «Θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι»

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην εκδήλωση της Μπάσκετ Λιγκ, ενώ τόνισε πως ήταν σημαντική για τον Άρη η άρση των ban.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Άρη  ενόψει της νέας σεζόν, ενώ τόνισε ότι δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και το ανάποδο.

Οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή έχω δει τα ρόστερ πιστεύω ότι οι ομάδες έχουν δυναμώσει φέτος και θα το δούμε αυτό. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι ο Άρης απελευθερώθηκε από τα δεσμά του και μπορεί να πάρει παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει και υπάρχει ένας αγώνας δρόμου για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι παίκτες σίγουρα βρίσκονται πίσω αγωνιστικά άλλα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και εμείς και ο κόσμος μας.

Είχα πάει από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και τώρα βρίσκομαι και πάλι στον Άρη. Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ο προπονητής είναι επαγγελματίας και όπου του δίνεται δουλειά πρέπει να πάει για να προσφέρει.

Εμείς ελπίζουμε ότι θα κάνουμε όσο το δυνατόν είναι εφικτό μια καλή ομάδα. Οι παίκτες που έχουν έρθει αν και ήρθαν με καθυστέρηση, είναι καλοί παίκτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι του Άρη που πάντα γέμιζαν το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ