Basket League: Πρεμιέρα με ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Basket League: Πρεμιέρα με ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην Αθήνα και μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η Basket League.

Ξεκινάει σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Basket League με τα βλέμματα να στρέφονται στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί και το αυριανό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, ο πλήρης Παναθηναϊκός με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του υποδέχεται την ΑΕΚ. Εκτός από τον Μπέντιλ, ο οποίος έμεινε εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η ΑΕΚ, από την άλλη, με νέο ρόστερ και νέο προπονητή θα παραταχθεί χωρίς τον Μάρκους Σλότερ.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Ιωνικός Νικαίας, που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, αντιμετωπίζει το Λαύριο. Στο πρώτο νησιωτικό ντέρμπι της σεζόν ο Ήφαιστος υποδέχεται στη Λήμνο το Ρέθυμνο.Το Περιστέρι, θέλοντας να επαναλάβει μία πορεία ανάλογη με την περσινή, θα υποδεχθεί τον Ηρακλή. Ο Προμηθέας, μετά την εξαιρετική περσινή του πορεία, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις από τη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Κολοσσός, που θέλει να κάνει πολύ καλύτερη πορεία από την περσινή, θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, που προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, στη Ρόδο.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη Άρης και ΠΑΟΚ, που αντιμετώπισαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, θα κοντραριστούν για να δείξουν ποια πατάει καλύτερα στα πόδια της μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ