Ξανθόπουλος: «Οδηγός μας είναι η άμυνα»

Ξανθόπουλος: «Οδηγός μας είναι η άμυνα»

Ο γκαρντ του Περιστερίου, Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στο που στηρίζεται η ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο το Σάββατο (5/10, 15:45).

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι κρητικοί έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία μέχρι τώρα και πως η άμυνα θα είναι αυτή που θα τους δώσει όχι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και άλλα πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς.

Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Για την άμυνα του Περιστερίου: «Η άμυνα είναι η βάση μας! Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ματς με το Ρέθυμνο: «Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από εκεί και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ό,τι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ