Τζόουνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση»

Τζόουνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση»

Ο παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας, Τζαμάλ Τζ'όουνς, μίλησε για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, αλλά και για το πως πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα στα επόμενα ματς.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα του Ιωνικού Νίκαιας, αλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Αρχικά επισήμανε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες και πως πρέπει να αποδείξπυν ότι είναι πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Οι δηλώσεις του Τζαμάλ Τζόουνς:

«Όλοι ξέρουν ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πίσω μας ένα άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, που δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πιστεύω ότι αυτές θα τις δείξουμε πολύ σύντομα στους παθιασμένους μας φιλάθλους.

Το βασικό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πεινασμένοι για νίκες. Με αυτή τη νοοτροπία και μερικές προσαρμογές, θα αποδείξουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Το ματς με τον Προμηθέα θα είναι προφανώς πολύ δύσκολο, τους γνωρίζω από πέρσι και το ότι έφτασαν μέχρι τους τελικούς σημαίνει πολλά. Δεν πρέπει όμως να αντιμετωπίζουμε κανένα ματς με φόβο και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα διακρίνει την αποφασιστικότητα στο βλέμμα όλων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ