Φλεβαράκης: «Να νικήσουμε για τα θύματα των Τεμπών»

Φλεβαράκης: «Να νικήσουμε για τα θύματα των Τεμπών»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, μίλησε για το παιχνίδι με την Λάρισα, τονίζοντας πως θέλουν τη νίκη για τα θύματα των Τεμπών.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λάρισα το Σάββατο (5/10, 16:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Basket League Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Κώστας Φλεβαράκης, μίλησε για το παιχνίδι και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Αρχικά όμως ο 50χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα θύματα των Τεμπών λέγοντας πως όλοι θέλουν τη νίκη για τους την αφιερώσουν. Όσον αφορά το ματς τόνισε ότι πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και να σταματήσουν τον Ρέινολντς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης:

Για το ματς με τη Λάρισα: «Περιμένουμε με ανυπομονησία, θέλουμε τη νίκη και να τους την αφιερώσουμε. Θέλουμε να βρούμε ισορροπία στο τακτικό και ενεργειακό κομμάτι, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να έχουμε καλύτερες επιλογές. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάμε».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη: «Η απογοήτευσή μας έχει ξεπεραστεί. Η ομάδα πρέπει να παλεύει σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτων συνθηκών. Ήταν σημαντικό το ότι ξεπέρασε την κακή δεύτερη περίοδο όπου εκεί μέτρησε και το ότι είχαμε ελάχιστες πληροφορίες για τον αντίπαλο, οι δύσκολες συνθήκες και οι πολλές διακοπές. Ασχοληθήκαμε με τα λάθη που κάναμε τα οποία εκτιμώ ότι είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα παιχνίδια»

Για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς: «Έχουμε εικόνα από τη Λάρισα, είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρα και ποιοτικά παιδιά στην περιφέρεια όπως είναι ο Σκότι Ρέινολντς και της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να έχουμε καλές επιστροφές. Εμείς θα πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να τρέξουμε και πότε όχι. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή, είναι λογικό να υπάρχει κριτική, συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ