Πεδουλάκης: «Ανησυχητική η ίωση που έχει μπει στην ομάδα»

Πεδουλάκης: «Ανησυχητική η ίωση που έχει μπει στην ομάδα»

Στα κρούσματα ίωσης που έχουν «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, εκφράζοντας την ανησυχία του ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σχετική ευκολία του Λαυρίου νωρίτερα εκτός έδρας με 112-81, κάνοντας το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στα κρούσματα ίωσης που έχουν «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την ανησυχία του ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Βγάλαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να μπορέσουμε να προπονηθούμε όσο πιο καλά γίνεται. Για εμάς κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε εύκολα.

Αυτό που μας ανησυχεί είναι η ίωση που έχει μπει στην ομάδα καθώς είχαμε τρεις παίκτες που νοσηλεύτηκαν, τον Νικ, τον Ράις, τον Τζόνσον και τον Μπεντιλ, οι οποίοι θέλουμε να είναι έτοιμοι για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ