Νέα αναβολή της δίκης Γιαννακόπουλου για τις ύβρεις στον Σπανούλη

Νέα αναβολή της δίκης Γιαννακόπουλου για τις ύβρεις στον Σπανούλη

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, με τα νέα δικάσιμος να είναι στις 13 Ιανουαρίου του 2020.

Το σίριαλ της υπόθεσης Βασίλης Σπανουλης-Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως δεν έχει μείνει στο συρτάρι. Από το περιστατικό στο ΟΑΚΑ τον Μάιο του 2015 μπορεί να έχουν περάσει 4 περίπου χρόνια, με τις δύο πλευρές να έχουν αφήσει την δικαστική οδό να βγάλει άκρη στο εν λόγω θέμα.

Από το 2016 και έπειτα, δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη στην δικαστική τους διαμάχη, με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει πως για 7η φορά αναβλήθηκε η δικάσιμος, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο στις 7/10 ελέω 2ηεμρης ανάπαυσης που συνέστησε χαρτί από τον Ευαγγελισμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το πρωί της Δευτέρας 7/10/2019 είχε προγραμματιστεί η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα όσα προσβλητικά και αχαρακτήριστα είχε πει εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη.

Η συνήγορός του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το οποίο συνίστατο 2ήμερη ανάπαυση στον κατηγορούμενο.

Ήταν η έβδομη αναβολή. Πρώτη φορά έχει αναβληθεί λόγω απουσίας μαρτύρων και 5 φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων. Αρχική δικάσιμος ήταν η 23.9.2016 και νέα δικάσιμος η 13.1.2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ