Φλεβαράκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι, η άμυνα είναι το κλειδί»

Φλεβαράκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι, η άμυνα είναι το κλειδί»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νίκαιας, επισημαίνοντας ότι κλειδί για τη νίκη του «δικεφάλου» θα είναι η άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νίκαιας το Σάββατο (12/10, 17:45) και ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Ιωνικός έχει μερικούς πολύ καλούς παίκτες και πως το κλειδί για να νικήσει τη ομάδα του θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο, πληρότητα και στην περιφέρεια με ικανότατους σκόρερ, αλλά και κάτω από το καλάθι. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας είναι να ελέγξουμε αμυντικά το παιχνίδι και πρώτα τον ρυθμό του. Είναι ομάδα που τρέχει και εκτελεί πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καλές επιστροφές, άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Υπάρχουν παίκτες από τον αντίπαλο, που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Μαυροκεφαλίδης, που είναι ένας από τους ψηλούς του Ιωνικού που σουτάρουν, υπάρχει πολύ επιθετικό ταλέντο, από τον Burtt, τον Jones, τον Lawrence.

Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πάμε στο ρυθμό που θέλουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ