Λίβανος: «Κάποιοι πρέπει να μάθουν να παλεύουν για τη φανέλα»

Λίβανος: «Κάποιοι πρέπει να μάθουν να παλεύουν για τη φανέλα»

Ο Γιάννης Λίβανος μίλησε για την άσχημη εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στο Περιστέρι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παλεύουν και να έχουν μεγαλύτερο πάθος, ως μέλη του «Ιστορικού».

Ο Πανιώνιος έπειτα από μια απογοητευτική εμφάνιση, ηττήθηκε στην έδρα του Περιστερίου με σκορ 95-69, με τους Νεοσμυρνιώτες να μην έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Λίβανος, μίλησε για την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να παλεύουν για τη φανέλα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Τους εύχομαι καλή επιτυχία από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο BCL και ελπίζω να καταφέρουν να προχωρήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Για το σημερινό αγώνα, είδαμε δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Άλλο παιχνίδι έγινε για 30 λεπτά και άλλο στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ήμασταν απελπιστικά κακοί.

Στο πρώτο ημίχρονο μέρος μέσα στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ που δεν μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τη διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το Περιστέρι έχει την εμπειρία και στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε αυτό που με στενοχωρεί πάρα πολύ. Πώς γίνεται τέτοια κατάρρευση… Σε αυτή την ομάδα δεν περισσεύει κανείς, όλοι έχουν πολύτιμο ρόλο, αλλά πρέπει να μάθουν να παλεύουν για τη φανέλα.

Έρχεται μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, με ένα δύσκολο ματς τη Τετάρτη (16/10) για το Κύπελλο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α2, όπου έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε, ενώ το Σάββατο (19/10) έχουμε έναν αγώνα όπου καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι η μισή χρονιά της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ