Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδικά λάθη, αδιανόητο αυτό που έγινε»

Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδικά λάθη, αδιανόητο αυτό που έγινε»

Ο Άρης ηττήθηκε εύκολα εύκολα από τη Λάρισα με σκορ 92-78, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να δηλώνει ότι η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη (25), προκειμένου να βελτιωθεί.

Ο Άρης ηττήθηκε 92-78 από τη Λάρισα, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, με τους «κίτρινους» να υφίστανται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, μετά από εκείνη από τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για τα κακώς κείμενα της ομάδας του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, για να υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μας ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε παιδικά λάθη και δώσαμε την μπάλα στους αντιπάλους. Κάναμε 25 λάθη και δεχθήκαμε 25 πόντους στον αιφνιδιασμό.

Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε! Εντάξει η ατυχία, δεν έχουμε τον Μποχωρίδη, χτύπησε και ο Μόρις και δεν μπορούσε να παίξει καθώς κούτσαινε αλλά τα λάθη δεν έχουν δικαιολογία. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, πολλώ δε μάλλον λάθη σαν κι αυτά που κάναμε.

Ή τουλάχιστον πρέπει να παίξεις άμυνα. Εμείς παίξαμε κακή άμυνα και στο πέντε εναντίον πέντε, έχοντας πολύ χαμηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας.

Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την μπάλα στο καλάθι, να εκμεταλλευτούμε την κούραση του αντιπάλου, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά μετά από ένα σημείο έβαλε και η Λάρισα τα μεγάλα σουτ. Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει πάση θυσία να τα λύσουμε».

Σε ερώτηση για την έλλειψη αθλητικότητας και πως θα αντιμετωπιστεί, είπε: «Σκεφτόμαστε πολλά, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε η ίδια ομάδα με το πρώτο παιχνίδι. Εκεί δεν φάνηκε η έλλειψη αθλητικότητας. Βγήκε ένας παίκτης και άλλαξαν όλα;».

Όσο για την έλλειψη διάθεσης στην άμυνα, ο Μαρκόπουλος είπε: «Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι πεσμένη και η ψυχολογία. Τι να πώ; Στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε ο Τάλτον και δεν ξέραμε αν θα έπαιζε. Μας έλειψε ο Μόρις που είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Το θέμα είναι να καθίσουμε κάτω και να δούμε τι δυνατότητες έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ