Πεδουλάκης: «Μας λείπει ο Παππάς στην Ευρωλίγκα»

Πεδουλάκης: «Μας λείπει ο Παππάς στην Ευρωλίγκα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί του Προμηθέα, τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και πως ο Παππάς χρειάζεται κι άλλο χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 99-68 του Προμηθέα Πάτρας για την τρίτη αγωνιστική της Basket League και στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πω το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα τόνισε πως ο Παππάς θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα, ενώ ανέφερε πως τα παιχνίδια στην Basket League είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και βγήκαμε στο ανοικτό γήπεδο. Το πολύ σημαντικό ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτό το κομμάτι ο Ντίνος έκανε πολύ σοβαρή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε κίνητρο για να έχουμε συνέχεια και να έχουμε ροτέισον με κάποια παιδιά».

Σχετικά με το κίνητρο που μπορεί να έχει η ομάδα του στους αγώνες πρωταθλήματος από τη στιγμή που δεν έχει ικανό αντίπαλο: «Δουλέψαμε σε κομμάτια που έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος παίξαμε με αλλαγές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Κάποια ματς θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια ειδικά σε διπλές εβδομάδες στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικό σκεπτικό. Είχαμε πει ότι θα δουλέψουμε στις αλλαγές σήμερα, γιατί δεν έχουμε αρκετές ώρες προπόνησης και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε».

Αναφορικά με την κατάσταση του Παππά κι αν είναι έτοιμος να παίξει και στην Euroleague: «Η Euroleague έχει άλλη ταχύτητα. Το παιδί βελτιώνεται και πρέπει να πάρει χρόνο σε τέτοια ματς πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για την Euroleague, γιατί μας λείπει. Πρώτα να προσέξουμε όμως την υγεία του. Οι γιατροί θα μας δώσουν το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα σε σχέση με 2-3 εβδομάδες πριν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ