Πανιώνιος ώρα μηδέν

Πανιώνιος ώρα μηδέν

Η ήττα από τον Διαγόρα βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Φτάνει ο Σάμουελς για να αλλάξει εικόνα ο Πανιώνιος;

Μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο, από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων κι αν κανείς δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, θα πίστευε ότι η ομάδα της Α2 ήταν ο Πανιώνιος κι όχι το σύνολο από το Αιγάλεω. Η διοίκηση ετοιμάζει (από χθες) ένα μεγάλο μπαμ (την απόκτηση του Σάμουελς), πρόσθεσε τον Γιώργο Σκαραφίγκα στο προπονητικό τιμ, αλλά η ομάδα παραπαίει και μπροστά της έχει ματς «ζωής και θανάτου».

Ο Γιάννης Λίβανος μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο. Δίχως την παραμικρή διάθεση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο (πώς θα μπορούσαμε, άλλωστε;), όταν δέχεσαι 93 πόντους από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα. Και δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα αυτή η εμφάνιση, αλλά ο κανόνας.

Ο Πανιώνιος χρειάζεται ηλεκτροσόκ και το χρειάζεται τώρα, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, όπου αν οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατακτήσουν τη νίκη, η υπόθεση παραμονή θα δυσκολέψει, πριν καλά – καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και βέβαια, οι διορθωτικές κινήσεις γίνονται, αλλά φτάνουν; Θα μπορέσει άμεσα να αφήσει το στίγμα του ο Σκαραφίγκας και να βάλει την υπογραφή του ο Τζαμαϊκανός σέντερ, ή μήπως χρειάζεται και κάτι παραπάνω;

Είναι αυτονόητο ότι η θέση του κόουτς του Πανιωνίου είναι επισφαλής. Ήταν ένα ρίσκο, που για την ώρα δεν βγαίνει. Και βέβαια δεν είναι αποκλειστικά δική του η ευθύνη, αλλά δεν γίνεται να πηγαίνει σε ένα παιχνίδι, που ήταν το φαβορί, να χάνει με 21 πόντους διαφορά (!), ειδικά όταν ακολουθεί μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Πλέον ο πρόεδρος της ομάδας καλείται να πάρει ΣΚΛΗΡΕΣ αποφάσεις, καλείται να διαχειριστεί μια κρίση, η οποία είναι πιο βαθιά απ’ ότι περιμέναμε, ακόμα κι οι πλέον απαισιόδοξοι, ακόμα κι εκείνοι που από νωρίς… βγήκαν στα κάγκελα (αναφέρομαι στους οπαδούς της ομάδας). Όπως και να ‘χει η εικόνα του Πανιωνίου είναι ανακόλουθη με την ιστορία του συλλόγου, καθώς ακόμα –στα μέχρι σήμερα παιχνίδια- είναι σαν να μην έχει κατεβεί στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ