Παπαθεοδώρου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με το Περιστέρι»

Παπαθεοδώρου: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με το Περιστέρι»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την αναμέτρηση της «ένωσης» κόντρα στο Περιστέρι τονίζοντας πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι αύριο Σάββατο (19/10, 17:00) και Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την δύσκολη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν ο ίδιος και οι παίκτες απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το Περιστέρι είναι ένα πολύ οργανωμένο σύνολο με ρόλους και τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιστρέψει η ΑΕΚ και πάλι στις νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη δοκιμασία, με αντίπαλο το Περιστέρι. Μία πολύ οργανωμένη και συγκροτημένη ομάδα με κατεύθυνση και ρόλους στο παιχνίδι της.

Στηρίζεται στην εμπειρία και ποιότητα των Ελλήνων και ξένων παικτών της, και ταυτόχρονα στο σχέδιο που εκτελεί σχεδόν πάντα με μεγάλη ακρίβεια και γι’ αυτό τον λόγο έχει μέχρι τώρα τρεις νίκες στο Πρωτάθλημα και μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στο BCL.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ