ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 88-104

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 88-104

Με ένδυμα περιπάτου οι «πράσινοι» ξέσπασαν μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα. Χαλάρωσαν στα τελευταία 15 λεπτά κι ο «δικέφαλος» βελτίωσε την εικόνα του

Μπορεί στην Ευρώπη να αντιμετωπίζει προβλήματα, εντός συνόρων όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίπαλο. Το απέδειξε (και) στην Πυλαία, όπου έπαιξε για 25 λεπτά σοβαρά και μετά… κατέβασε ταχύτητα. Αυτό δεν τον εμπόδισε, ούτε να φτάσει στη νίκη, ούτε να ξεπεράσει τους 100 πόντους, παρότι οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο τελευταίο πεντάλεπτο είχε εκπληκτική ευστοχία στα τρίποντα.

Για να φτάσει στο 4/4 η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο, όπου επιθετικά λειτούργησε εξαιρετικά, έχοντας σκορ από παντού. Ο Φριντέτ με 6/7 τρίποντα ήταν ασταμάτητος, ο Μήτογλου με τον Παπαγιάννη γέμιζαν τη ρακέτα, ο Παπαπέτρου με τον Μπράουν (έκανε το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι του στον Παναθηναϊκό) πρόσφεραν κι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Η διαφορά ανέβηκε σε επίπεδα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν κι από ένα σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα, θεωρώντας ότι το ματς τέλειωσε, ότι η δουλειά είχε γίνει. Το 55-85 έγινε 72-85, δίχως πάντως να σημάνει συναγερμός στον «πράσινο» πάγκο. Δύο συνεχόμενα τρίποντα, από Καλάθη και Φριντέτ επαναφέραν την τάξη, για να μπει το ματς στην τελική ευθεία, γνωρίζοντας εξ ορισμού τον νικητή.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Φλεβαράκη έδειξαν εντυπωσιακή ευστοχία από την περιφέρεια, καθώς και τα χέρια ήταν πιο ελεύθερα, αφού δεν κρίνονταν κάτι, αλλά κι η αντίπαλη άμυνα ήταν πιο χαλαρή.

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 38-56, 59-85, 88-104.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ