Βασίλης Φραγκιάς: «Ανώτερος ο Ηρακλής, έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας»

Βασίλης Φραγκιάς: «Ανώτερος ο Ηρακλής, έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας»

Για την ανωτερότητα του Ηρακλή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μίλησε ο τεχνικός της Λάρισας Βασίλης Φραγκιάς.

Ο τεχνικός της Λάρισας, Βασίλης Φραγκιάς, αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδα του (74-87) από τον Ηρακλή αλλά και προβλήματα που έχει παρουσιάσει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει το σύνολό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των νεοφώτιστων:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Χάσαμε γιατί όλη τη βδομάδα είχαμε προβλήματα. Το πρόβλημα τραυματισμού του Νώντα Παπαντωνίου που κατέρρευσε στο σημερινό παιχνίδι. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να του πω δημόσια ένα μπράβο. Ήταν απροπόνητος από τον αγώνα με τον Άρη και σήμερα έπαιξε.

Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα. Είμαστε λίγοι σε αριθμό. Δεν είχαμε λύσεις. Ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο +6 , γρήγορα ο Ηρακλής επανήλθε στο παιχνίδι. Μείναμε από δυνάμεις και το ματς έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα. Πλέον μπροστά μας έχουμε έναν γολγοθά. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια.

Να μεγαλώσουμε λίγο σε αριθμό στο ρόστερ ή να κάνουμε και κάποιες αλλαγές. Κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα ακόμα και πάμε με rotation με μικρότερο αριθμό παικτών. Έχουμε πρόβλημα σε ομάδες που έχουν βάθος στο πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ