ΚΑΕ Περιστέρι Winmasters: «Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις»

Η καυστική ανακοίνωση - απάντηση της ΚΑΕ Περιστερίου Winmasters στην ένσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.


ΚΑΕ Περιστέρι Winmasters: «Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις» | to10.gr

Έπειτα από την ένσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την επανάληψη ή την συνέχιση  από ένα χρονικό σημείο και έπειτα του αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στο Περιστέρι, ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής απάντησε με άκρως καυστικό και επιθετικό τρόπο.

Η ΑΕΚ ζήτησε παράλληλα και την τιμωρία της διαιτητικής τριάδας, ωστόσο το Περιστέρι είχε απάντηση και σε αυτό.

Επος: Ο Κούγιας έμεινε από βενζίνη στη μέση της Εθνικής!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι Winmasters: 

«Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

ΣΑΑρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο