Γκίκας: «Έχουμε απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και των ευθυνών μας»

Γκίκας: «Έχουμε απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και των ευθυνών μας»

Στην κάκιστη εκκίνηση της ΑΕΚ στη φετινή περίοδο και στα λάθη που πρέπει να διορθωθούν στάθηκε ο Νίκος Γκίκας, ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο για την 5η αγωνιστική της Basket League (27/10, 16:15).

Στην κάκιστη εκκίνηση της ΑΕΚ στη φετινή περίοδο και στα λάθη που πρέπει να διορθωθούν στάθηκε ο Νίκος Γκίκας.

Μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας γκαρντ αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν βαδίζει μέχρι στιγμής στον δρόμο που θα έπρεπε και πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε η «Ένωση» να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το ματς με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Γκίκας:

«Είναι γεγονός, ότι δεν πάμε καλά για την ώρα. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι με την ήττα της Τετάρτης στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Χάποελ για το BCL. Τα δώσαμε όλα, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε o καθένας ξεχωριστά τι έφταιξε και να το διορθώσουμε.

Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει νίκες. Σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση για το Ρέθυμνο είναι μονόδρομος η νίκη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε την περίοδο.

Εμείς, βέβαια, πρέπει ν’ ασχοληθούμε με τα δικά μας προβλήματα και όχι με τα προβλήματα του αντιπάλου. Χρειάζεται να βγάλουμε ενέργεια την Κυριακή, να παλέψουμε σε κάθε φάση του αγώνα και να κερδίσουμε το ματς, ώστε να βελτιώσουμε το (κακό) ρεκόρ, που έχουμε.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας, ότι έχουμε απόλυτη επίγνωση της κατάστασης, αλλά και των ευθυνών μας. Κοιτάμε μπροστά, αλλά διορθώνοντας όσα άσχημα αφήνουμε πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ