Μαρκόπουλος : «Για 25 λεπτά ήμασταν καλοί»

Μαρκόπουλος : «Για 25 λεπτά ήμασταν καλοί»

Ο προπονητής του Άρη εμφανίστηκε μάλλον ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. «Θα είμαστε καλύτερα στα επόμενα ματς» είπε…

Είναι από εκείνους τους αγώνες που, λίγο – πολύ, γνωρίζεις το αποτέλεσμα και το μόνο που ζητάς από τους παίκτες σου είναι σωστή διαχείριση και να δείξουν εγωισμό. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να έχει παράπονο, καθώς «για 25 λεπτά πήγαμε αρκετά καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία, όταν του τη δώσεις. Δημιούργησε μια διαφορά κι οι παίκτες του έπαιξαν πιο ελεύθερα.

Θέλαμε να δούμε ορισμένα πράγματα και το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, με τις απουσίες βασικών παικτών που υπάρχουν. Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι και δεν είχαν καλές επιλογές στην άμυνα και στην επίθεση, όπως είχαν στο ξεκίνημα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά την πορεία των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα, ο κόουτς Μαρκόπουλος δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τόσο γι’ αυτό το παιχνίδι, όσο και για τη μεγάλη νίκη που έκανε προχθές. Θέλουμε να συνεχίσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ