Ανήσυχος ο Ηλίας Ζούρος, θυμωμένος ο Χρήστος Σερέλης

Ανήσυχος ο Ηλίας Ζούρος, θυμωμένος ο Χρήστος Σερέλης

Ο Ηλίας Ζούρος μετρά απώλειες λόγω τραυματισμών (ενόψει Τενερίφης), ο Χρήστος Σερέλης δεν είδε την ομάδα του να εμφανίζεται στο γήπεδο

Ένας αγώνας, δύο αντίπαλοι, ένα αποτέλεσμα, διαφορετικά συναισθήματα και αγωνίες. Ο Ηλίας Ζούρος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, καθώς το Περιστέρι… σκόρπισε το Λαύριο. Άλλος ήταν ο καημός του, καθώς η ομάδα του άρχισε να αποδυναμώνεται, λόγω τραυματισμών.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Το ξέραμε, γιατί είχαμε θέματα τραυματισμών με τον Βασιλόπουλο (ισχύο), ο οποίος μαζί με τον Σαλούστρο (γόνατο) έπαιξαν την Τετάρτη με τη Ρίγα, παρότι είχαν προβλήματα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θα μείνουν και οι δυο πίσω, δεν θα έρθουν στην Τενερίφη, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Σήμερα προέκυψε ο τραυματισμός του Μόρισον. Είναι λογικό να αγωνιούμε, είμαστε ομάδα και κάθε γρανάζι έχουμε μάθει να λειτουργεί. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν σκληρά και πολλές φορές αυτοί που δουλεύουν σκληρά δεν φαίνονται. Ετοιμάζουν πολύ καλά την ομάδα και σε επίπεδο τακτικής είμαστε πολύ καλοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη, που κάνει πολύ καλή δουλειά».

Δεν εμφανιστήκαμε

Ο Χρήστος Σερέλης είχε τα δικά του θέματα: «Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, ήμασταν πολύ κακοί! Το Περιστέρι κυριολεκτικά μας ισοπέδωσε και δεν μας άφησε περιθώρια αντίδρασης. Πρέπει αυτό το ματς να το εκλάβουμε ως καλό μάθημα και να το χρησιμοποιήσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Το Περιστέρι κάνει μια εξαιρετική σεζόν, στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, και τους εύχομαι να συνεχίσουν να μας εκπροσωπούν στο Basketball Champions League με τον καλύτερο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ