Ζημιά με τον Κέντρικ Ρέι στην ΑΕΚ

Ζημιά με τον Κέντρικ Ρέι στην ΑΕΚ

Ιδιαίτερα σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός; του Κέντρικ Ρέι στον αστράγαλο, με τον Αμερικανό γκαρντ να χάνει σίγουρα τα δύο επόμενα ματς της «ένωσης».

Σοβαρό πλήγμα για την ΑΕΚ, καθώς ο Κέντρικ Ρέι υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης, στην χθεσινή (1/11) προπόνηση, και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδια της «ένωσης».

Όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα (2/11) σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας και διαγνώστηκε με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η κατάσταση του θα επανεξεταστεί και τις επόμενες ημέρες, για να δουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο διάστημα.

Έτσι στον σημερινό (2/11, 17:00) αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο τη θέση του 25χρονου στην αποστολή που επέλεξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα πάρει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Η 12αδα της ΑΕΚ: Τολιόπουλος, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Κακλαμανάκης, Χρυσικόπουλος, Γκίκας, Μαυροειδής, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιάνκοβιτς, Σλότερ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Ρέι:

«Ο (ξανά) άτυχος Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Metropolitan General, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, και διεγνώσθη, ότι υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.

Ο αθλητής θα απουσιάσει από τις δύο επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ