ΠΑΟΚ – Ήφαιστος 94-74

ΠΑΟΚ – Ήφαιστος 94-74

Ο Ήφαιστος δεν πρόβαλε αντίσταση, ο ΠΑΟΚ πέτυχε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές

Ποιο ντέρμπι; Στον ΠΑΟΚ έβλεπαν τον αγώνα με τον Ήφαιστο σαν πρόωρο τελικό, καθώς μέχρι πρότινος είχαν όλη κι όλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα της Λήμνου… δεν εμφανίστηκε στην Πυλαία. Γνώρισε την τρίτη σερί ήττα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πτωτική πορεία και μάλιστα έχασε με κατεβασμένα χέρια (94-74), αλλά πρωταγωνιστές ΔΕΝ ήταν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο, που ενδέχεται να είναι μέρος της ιστορίας του αθλήματος, οι διαιτητές (Μάνος – Καλδίρης – Ξενικάκης) οδήγησαν τις δύο ομάδες σε 44 βολές (!), με αποτέλεσμα το 20λεπτο να διαρκέσει περίπου μια ώρα! Όπως κι αν το δει κανείς, δεν πρόκειται για εφαρμογή κανονισμών, αλλά για υπερβολή της τριάδας, που κακώς έστρεψε πάνω της τα βλέμματα και δη σε ένα παιχνίδι, το οποίο εντέλει δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο, έχοντας τον Σαρικόπουλο να μην χάνει σουτ, τον Τσόχλα να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, όσους έπαιξαν (με εξαίρεση τον Καραμανώλη, που μπήκε για πέντε δευτερόλεπτα μέσα) να έχουν σκοράρει, αλλά και 16 ασίστ για 7 λάθη. Καθόλου άσχημα. Στην αντίπερα όχθη ο Σταμάτης έκανε καλό παιχνίδι, ο Λιτλ ήταν αιχμή του δόρατος, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-38, 75-54, 94-74.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ