Μανωλόπουλος : «Με τόσα λάθη, τι μπορείς να πεις;»

Μανωλόπουλος : «Με τόσα λάθη, τι μπορείς να πεις;»

Ο προπονητής του Ήφαιστου δεν έψαξε δικαιολογίες. «Με τέτοια άμυνα, δεν γίνεται να μιλάς για επίθεση» είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες, περίμενε κανείς ότι ο Ήφαιστος θα πάλευε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να αντιστρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αντ’ αυτού, οι παίκτες της ομάδας της Λήμνου ήταν κακοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι έχασαν με… κατεβασμένα χέρια. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν… μάσησε τα λόγια του.

«Καταρχάς να πω ένα ευχαριστώ σε όσους ταξίδεψαν απ’ τη Λήμνο για να έρθουν στο παιχνίδι, όπως και για τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς Χαραλαμπιδη, έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν. Εμείς δεν μπήκαμε όπως πίστευα ότι θα μπούμε σε ένα τέτοιο ματς. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν αρκεί πρέπει να παλεύουμε για 40 λεπτά».

Για το μεγάλο σερί που δέχτηκε η ομάδα του στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου: «Δεν έχω εξήγηση».

Για τους 94 πόντους παθητικό: « Ήταν ένας αγώνας, που ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο δυνατά, έκανε το παιχνίδι του, πήγε την μπάλα εκεί που ήθελε. Αμυντικά και τακτικά ήταν πολύ σωστοί. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά κι έβγαλε ενέργεια».

Για την (κακή) απόδοση του Σμιθ: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίζουν καλά κάποιοι παίκτες. Όταν παίζεις τέτοια άμυνα, δεν γίνεται να μιλάς για επίθεση. Όταν έχεις 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο τι να πεις;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ