Μετά την ΠΑΕ κι ο Ερασιτέχνης στο πλευρό της ΚΑΕ Άρης

Μετά την ΠΑΕ κι ο Ερασιτέχνης στο πλευρό της ΚΑΕ Άρης

Ο μπασκετικός Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια στα δύσκολα συσπειρώνεται. «Παρών» από Αρβανίτη

Όταν η… μάνα του λόχου, ο μπασκετικός Άρης, ζητά βοήθεια, τότε τρέχουν όλοι. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά πραγματικότητα. Μετά την ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ. Ο Λευτέρης Αρβανίτης προχώρησε σε μια ενωτική δήλωση, που δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων του Α.Σ. Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Άρης χαιρετίζει την κίνηση της ΠΑΕ Άρης να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ Άρης, μέσω της καταβολής μέρους των εσόδων από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρξει μαζική προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας στην ΚΑΕ Άρης.

Ο Α.Σ. Άρης, ως θεματοφύλακας του συλλόγου και μέτοχος της ΚΑΕ, έχει ήδη δρομολογήσει μία σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης. Ο Άρης είναι ενιαίος και όποιο τμήμα αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μας έχει στο πλευρό του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη».

Είναι σημαντικό για τον Άρη να μην υπάρχουν διασπαστικές φωνές κι η παρουσία του Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΑΕ, αποτελεί εγγύηση για την ενότητα του συλλόγου. Ειδικά τώρα, που στο αγωνιστικό κομμάτι η εικόνα είναι εξόχως προβληματική, που ο κόσμος αντέδρασε μετά την τελευταία ήττα (εντός έδρας από τον Κολοσσό), τέτοιες κινήσεις λειτουργούν θετικά όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ