Σε… τόνους του λευκού το σημερινό απουσιολόγιο του Άρη

Σε… τόνους του λευκού το σημερινό απουσιολόγιο του Άρη

Δίχως τον Λευτέρη Μποχωρίδη συνεχίζονται οι προπονήσεις του Άρη, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να ανεβάζει ένταση και… φωνές. Απαγορεύονται τα λάθη

Η αλήθεια είναι πως στον Άρη έγιναν όλα τα… λάθη μαζεμένα. Η ομάδα δεν έχει δείξει το πρόσωπο που θα περίμενε ο κόσμος, ο προπονητής της, ακόμα κι οι ίδιοι οι παίκτες. Ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει ότι, με τόσες καταγεγραμμένες ήττες στο παθητικό, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, γι’ αυτό και ανεβάζει στροφές. Οι τελευταίες προπονήσεις είναι στα… κόκκινα, με τον κόουτς να ζητά από τους παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το καλό για τον κόουτς Μαρκόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς με μοναδικό απόντα τον Λευτέρη Μποχωρίδη, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο. Ο Έλληνας γκαρντ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, βάσει του σχεδιασμού αποθεραπείας, η οποία βαίνει καλώς. Γνωρίζουν ότι ακόμα δεν είναι ώρα για να επιστρέψει, άρα στην ουσία το απουσιολόγιο είναι αν όχι λευκό, σε… αποχρώσεις του λευκού.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ:
«Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρης συνέχισε σήμερα (07/11) την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Με εξαίρεση τον Λευτέρη Μποχωρίδη που γυμνάζεται μόνος του, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Το αυριανό (08/11) πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ