Στη θέση του Ρέι ο Τσάλμερς για την Basket League

Στη θέση του Ρέι ο Τσάλμερς για την Basket League

Σε αλλαγή ξένου στην Basket League προχώρησε η ΑΕΚ, με τον νεοαποκτηθέντα, Μάριο Τσάλμερς, να παίρνει τη θέση του τραυματία, Κέντρικ Ρέι.

Στις υπηρεσίες του Μάριο Τσάλμερς, για την Basket League, θα μπορεί να υπολογίζει από εδώ και στο εξής ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, καθώς ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ δηλώθηκε στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» για το πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ θα πάρει τη θέση του τραυματία Κέντρικ Ρέι ο οποίος είχε υποστεί κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αναγκάζοντας έτσι την «ένωση» να στραφεί σε μεταγραφή παίκτη.

Ο Τσάλμερς πήρε μία… γεύση από τη νέα του ομάδα, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφάσισε να του δώσει λίγα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα του Basketball Champions League απέναντι στην ισπανική Μπούργκος.

Αγωνίστηκε περίπου έξι λεπτά πετυχαίνοντας δύο πόντους, με συνολικά 1/5 σουτ (1/2 δίποντα και 0/3 τρίποντα), μαζεύοντας ένα ριμπάουντ και κάνοντας δύο φάουλ, δείχνοντας έτσι πως όπως είναι λογικό θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ