Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αναλαμβάνει ο Βόβορας μέχρι νεωτέρας.

Η τρίτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό έλαβε τέλος με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή. Oι δύο ήττες από Προμηθέα και Άλμπα αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας ήταν αυτά που ξεχείλισαν το ποτήρι και το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πλέον αναπόφευκτο.

Ο Γιώργος Βόβορας θα είναι προσωρινά ο προπονητής της ομάδας και θα την καθοδηγήσει αρχής γενομένης από το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό ενώ όσον αφορά την αναζήτηση προπονητή, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο αυτή την στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων. Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ