Οι αριθμοί της αναμέτρησης Πανιώνιος-Λαύριο

Οι αριθμοί της αναμέτρησης Πανιώνιος-Λαύριο

Δείτε παρακάτω τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα Πανιώνιος-Λαύριο (16/11, 15:45) όπως τα παρουσιάζει ο ΕΣΑΚΕ. Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, οι συμπαίκτες που γίνονται αντίπαλοι και η σύγκριση των δύο συλλόγων μέχρι στιγμής φέτος σε όλες τις κατηγορίες.

Το μικρό σερί δύο νικών επί του Ρεθύμνου Cretan Kings και του Ηρακλή, σταμάτησε για τον Πανιώνιο Su Casa στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και οι “κυανέρυθροι” περιμένουν το Σάββατο (16/11, 15:45) το Λαύριο Megabolt που προέρχεται από τη νίκη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Μοιρασμένα ήταν τα αποτελέσματα στην προηγούμενη διετία, στο διάστημα δηλαδή στο οποίο συνυπήρξαν οι δύο ομάδες στην ΕΚΟ Basket League, αφού σημείωσαν από δύο εντός έδρας νίκες γεγονός που δείχνει ότι ο παράγοντας έδρα, παίζει τον ρόλο του σε αυτά τα ματς. Ως γηπεδούχος λοιπόν, ο Πανιώνιος Su Casa επικράτησε δύο φορές του Λαυρίου Megabolt…

*Με 72-71 στο ματς της σεζόν 2017-18 (Κράβιτς 25π, 9/13δ, Σαρικόπουλος 16 – Μουρ 21, Λαμπ 20), με τον Ντέγιαν Κράβιτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με βολή στα 40». Ακολούθησαν άστοχα σουτ από Περράκη και Νίξον για την ομάδα της λαυρεωτικής και αφού ενδιάμεσα δεν αξιοποίησε μία επίθεση του και ο Πανιώνιος.

*Με 101-91 στο παιχνίδι της περσινής περιόδου (Όστιν 25, Μπέρι 23π, 9ασ – Μιλόσεβιτς 18π, 7ρ, Μπιούφορντ 17).

ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Δημήτρης Βεργίνης διανύει τη δεύτερη θητεία του στον Πανιώνιο Su Casa (μετά από τη σεζόν 2014-15) αλλά μία από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν ήταν το Λαύριο Megabolt. Ο πολύπειρος γκαρντ πέρασε από την ομάδα της λαυρεωτικής στην περίοδο 2017-18.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Ο Δημήτρης Βεργίνης χρειάζεται τέσσερις πόντους για να φτάσει τους 1.700 στην καριέρα του στην κατηγορία, ενώ με ένα εύστοχο δίποντο θα συμπληρώσει τα 300.

*Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο και τρεις ασίστ σε καθένα από τα έξι πρώτα παιχνίδια της φετινής ΕΚΟ Basket League.

*Σε “πληγή” εξελίχθηκαν οι βολές για τον Πανιώνιο Su Casa στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αφού είχε το χειρότερο ποσοστό της κατηγορίας (58,39%), σπαταλώντας 9,5 βολές ανά αγώνα. Οι “κυανέρυθροι” κάνουν παράλληλα περισσότερα λάθη από κάθε άλλη ομάδα (16,5).

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

*Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος θα συμπληρώσει 50 συμμετοχές στην ΕΚΟ Basket League. Έκανε ντεμπούτο στις 8 Μαίου 2014 (Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-82).

*Ο Γκλιν Ουάτσον είχε διψήφιο αριθμό πόντων με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο, σε καθένα από τα έξι παιχνίδι του Λαυρίου Megabolt στο φετινό Πρωτάθλημα.

*Το Λαύριο Megabolt είναι η πιο συνεπής ομάδας από τη γραμμή του φάουλ στην ΕΚΟ Basket League, αφού εκτελεί με 78,2% στις βολές. Στον αντίποδα είναι στην τελευταία θέση της λίστας των ασίστ (11,33).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ