Αγγέλου : «Πρέπει να καταλάβουμε γιατί νικήσαμε»

Αγγέλου : «Πρέπει να καταλάβουμε γιατί νικήσαμε»

Όχι πως δεν το χάρηκε ο προπονητής της Λάρισας, αλλά πρέπει να… σπάσει τον κώδικα. Ο Αγγέλου ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν ταπεινοί

Πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να… «αντέξεις» μια νίκη, από το να διαχειριστείς μια ήττα, όσο βαριά κι αν είναι αυτή. Η ήττα συνήθως… μαζεύει τους παίκτες, η νίκη μπορεί να τους κάνει να χάσουν την επαφή τους με το έδαφος κι αυτό θέλει να προλάβει ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο προπονητής της Λάρισας είδε την ομάδα του να παίρνει σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της, αλλά θέλει να το αποκωδικοποιήσει.

«Ο Κολοσσός φέτος έχει ομάδα, που διαθέτει χαρακτήρα και προσανατολισμό. Εμείς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτή την επιτυχία. Είναι σίγουρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα πρέπει να αναλύσουμε από πού προήλθε… Ήρθε από μία ψυχολογική αντίδραση των παικτών, ή είναι από το πλάνο μας;» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχολογικά την επόμενη αγωνιστική, γιατί την πίεση σήμερα την είχε ο Κολοσσός κι όχι εμείς. Την επόμενη αγωνιστική θα την έχουμε εμείς. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα ψυχολογικά με αρχές συναδελφικότητας και βήμα-βήμα να χτίσουμε και τη φιλοσοφία της μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την άμυνα, γιατί σήμερα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καλή αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ