Βετούλας: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε διάθεση, θέλαμε να βάλουμε τον Σοφοκλή»

Βετούλας: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε διάθεση, θέλαμε να βάλουμε τον Σοφοκλή»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Βετούλας, εξήγησε ότι περίμενε τέτοια αντίδραση και όρεξη από τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο έδειξε να υπολογίζει αρκετά.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 107-71 τον Ιωνικό Νικαίας, βγάζοντας αντίδραση στις δύο ήττες από Προμηθεά και Άλμπα Βερολίνου.

Σε αυτό στάθηκε ο Νίκος Βετούλας, ο κόουτς των Νικαιωτών μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος του είναι να ενσωματώσει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έπειτα απ όσα έχουν προηγηθεί. Εκτός, βεβαίως και της διαφοράς δυναμικότητας.

Ήμασταν σίγουροι ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έδειχναν μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και αυτό έγινε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Εκτός των άλλων θέλαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας και τον Σόφο, να του δώσουμε χρόνο για να μπορέσει να ενσωματωθεί.

Πλέον, κοιτάμε μπροστά και προετοιμαζόμαστε για την πολύ δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό. Μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και η αλήθεια είναι πως θέλουμε πολύ την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ