Χαραλαμπίδης: «Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Χαραλαμπίδης: «Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για την ήττα της ομάδας του με το Περιστέρι, στάθηκε στις λάθος αποφάσεις των παικτών του, αλλά τόνισε ότι κρατάει την αντίδραση των τελευταίων λεπτών.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα στο Περιστέρι, βρίσκεται μαζί με τον συμπολίτη Άρη, στην τελευταία θέση της Basket League, έχοντας ρεκόρ 1-6.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στο κενό διάστημα, το οποίο επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά, ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια με Σαραγόσα (20/11, 19:00) και Ρέθυμνο (23/11, 15:45) που ακολουθούν.

Παράλληλα, όμως, υπογράμμισε ότι κρατάει την αντίδραση των παικτών του στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ σοβαρή ομάδα και πολύ καλά δομημένη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι καθ’όλη τη διάρκειά του, έχοντας κάποια αμυντικά και επιθετικά πλάνα.

Ένα μεγάλο κενό που είχαμε μας κόστισε πολύ. Πήραμε λάθος αποφάσεις, δεν είχαμε υπομονή και αυτό βοήθησε το Περιστέρι να πάρει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η αντίδραση των παιδιών, που δεν τα παράτησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θεωρώ ότι αυτός πρέπει να είναι και ο χαρακτήρας της ομάδας, να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε παιχνίδι.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δύο πολύ σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα, με τη Σαραγόσα για το Basketball Champions League και με το Ρέθυμνο για την EKO Basket League, τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη προσοχή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια και να ανεβούμε ένα επίπεδο όσο περνάει ο καιρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ