Δύο προβλήματα και μία… απουσία στον Πανιώνιο

Δύο προβλήματα και μία… απουσία στον Πανιώνιο

Η αποστολή στην Πάτρα εριλαμβάνει δύο τραυματίες, όχι όμως τον Πάσαλιτς, ο οποίος δεν θα ενισχύσει τον Πανιώνιο στο ματς με τον Προμηθέα

Ακόμα κι ο πιο αισιόδοξος «κυανέρυθρος» οπαδός δεν δίνει πολλές πιθανότητες στον Πανιώνιο για να φύγει νικητής από την Πάτρα, καθώς ο Προμηθέας είναι το απόλυτο φαβορί. Σαν να μην φτάνει η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, οι Νεοσμυρνιώτες στερούνται των υπηρεσιών του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν Βόσνιος περιφερειακός πήρε άδεια και πήγε στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους κι ο Πάσαλιτς θέλησε να βρεθεί δίπλα της, αίτημα στο οποίο η διοίκηση του συλλόγου ανταποκρίθηκε.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο έτερος έμπειρος κι επιδραστικός στο παιχνίδι του Πανιωνίου παίκτης, ο Φώτης Λαμπρόπουλος, υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή προπόνηση. Συμμετέχει στην αποστολή, αλλά είναι ζήτημα αν μπορέσει να αγωνιστεί και σε τι κατάσταση θα βρεθεί.

Παράλληλα, ο Άντονι Λι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Λίνος Γαβριήλ θα έχει στον νου του να προφυλάξει τους δύο παίκτες, άλλωστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει σημειωθεί στο μπλοκάκι ως αυτή που πρέπει να κερδίσει ο Πανιώνιος.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Δημήτρης Βεργίνης, Σαμάρντο Σάμιουελς, Ταϊρικ Ντούρεν, Ρίκι ΜακΓκίλ, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Γιώργος Καμπερίδης, Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Γιάννης Καρακεχαγιάς, Φώτης Λαμπρόπουλος, Άντονι Λι και Νίκος Μαραγκίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ