ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο 78-56

ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο 78-56

Με εντυπωσιακό ξεκίνημα, που όμοιο του δεν υπάρχει στη φετινή Basket League, ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον νόμο του κόντρα στο Ρέθυμνο

Οι προπονητές συνηθίζουν να βάλουν παίκτες, οι οποίοι δεν είναι σε καλή κατάσταση στην αρχική πεντάδα, καθώς κανένα ματς δεν τελειώνει στο πρώτο πεντάλεπτο. Από την άλλη δεν υπάρχει κανόνας δίχως εξαιρέσεις κι ο ΠΑΟΚ το απέδειξε σήμερα, επικρατώντας του Ρεθύμνου με 78-56, σ’ ένα ματς το οποίο κρίθηκε πριν ολοκληρωθούν τα πρώτα πέντε λεπτά.

Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε εντυπωσιακά, απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο… άργησε να πάει στην Πυλαία. Προηγήθηκε (κρατηθείτε) με 22-0 στο πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου κι ολοκλήρωσε την περίοδο με το σκορ στο 31-8! Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια κάποια αντίδραση, μείωσαν μέχρι και στους 10, κάνοντας πολύ καλή δεύτερη περίοδο (στο επιμέρους σκορ νίκησαν με 22-12), αλλά δεν είχαν δυνάμεις να κάνουν κάτι παραπάνω. Κι αν το τρίτο κομμάτι του αγώνα είχε απόλυτη ισορροπία, στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι άνοιξαν και πάλι τις… τουρμπίνες και τέλειωσαν το ματς με άνεση και διαφορά.

Σε μια τόσο καλή εμφάνιση δεν μπορεί να βρεθεί παίκτης που υστέρησε. Ο ΠΑΟΚ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, τέσσερις εξ αυτών είναι που ξεκίνησαν τον αγώνα. Ο Ουίγκινς ήταν συγκριτικά ο καλύτερος, ο Σμιθ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο ματς με τη Σαραγόσα. Άλλες διοργανώσεις, ίδιες (καλές) παρουσίες.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει δικαιολογημένα παράπονα απ’ όλους πλην του Φράνκαμπ, που ήταν μια ομάδα μόνος του. Φανταστείτε να μην υπήρχε κι εκείνος, που έδωσε σκορ, μοίρασε ασίστ, έκανε τα πάντα, για να μειώσει την έκταση της ήττας.

Τα δεκάλεπτα: 33-8, 45-30, 62-47, 78-56.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ