Υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο

Υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο

Η νέα εποχή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε. Ο Αμερικανός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» και αναλαμβάνει πλέον και επίσημα τα ηνία της ομάδας.

Η «βόμβα» του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και επίσημα.

Ο Ρικ Πιτίνο κατέφθασε σήμερα (26/11) στην Αθήνα προκειμένου να διευθετηθεί και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του στους «πράσινους» και από τις πρώτες του δηλώσεις έκανε σαφές πως επιθυμία του είναι να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών και ακολούθως να πέφτουν οι σχετικές υπογραφές.

Πλέον, ο Αμερικανός διαδέχεται και με τη… βούλα τον Γιώργο Βόβορα και θέτει ως στόχο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό και πάλι στις επιτυχίες.

Μάλιστα, ο 67χρονος σηκώνει άμεσα μανίκια, καθώς κατευθύνεται προς το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να προπονήσει την ομάδα του, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Μπασκόνια (28/11, 21:00).

Ο Αμερικανός αποτελούσε τον διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, καθώς ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έβλεπε στο πρόσωπό του τον ιδανικό τεχνικό για να χτίσει μια «πράσινη» αυτοκρατορία.

Από την πλευρά του, ο Πιτίνο έκανε ξεκάθαρο πως ήρθε για να μείνει, καθώς η χρονική διάρκεια του συμβολαίου αποτυπώνει τους στόχους και το όραμα που έχει θέσει ο Αμερικανός στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Εξάλλου είναι αρκετά πρόδηλο, πως αυτή τη φορά δεν έρχεται απλώς για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τις όποιες ανορθογραφίες που μπορεί υπάρχουν στο σύλλογο, αλλά για να βάλει τη δική του σφραγίδα σε έναν Παναθηναϊκό που θα παλεύει άνευ όρων για την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Ρικ Πιτινο μέχρι το καλοκαίρι του 2021».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ