Με Πάσαλιτς η σημερινή «κυανέρυθρη» προπόνηση

Με Πάσαλιτς η σημερινή «κυανέρυθρη» προπόνηση

Ο Βόσνιος περιφερειακός είδε το νεογέννητο παιδί του κι επέστρεψε στην Αθήνα. Ο Πάσαλιτς πήρε κανονικά μέρος στην εκγύμναση του Πανιωνίου

Η αλήθεια είναι πως έλειψε από τον Πανιώνιο. Και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που είναι ο ποιοτικότερος περιφερειακός παίκτης, που έχει στο ρόστερ του ο Λίνος Γαβριήλ. Από την άλλη, ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς ήθελε να βιώσει τη συγκίνηση, καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, γι’ αυτό και πήρε άδεια να πάει στην πατρίδα του, χάνοντας τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η άδεια τέλειωσε, ο Πάσαλιτς επέστρεψε χαρούμενος και μπήκε με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ είναι «τελικός» για τους Νεοσμυρνιώτες. Από τη μια ο «δικέφαλος» μοιάζει να έχει ανεβεί επίπεδο, γεγονός που αυξάνει τον συντελεστή δυσκολίας, αφετέρου ο Πανιώνιος δεν έχει περιθώριο για να χάνει ματς στο γήπεδό του, αν θέλει να παραμείνει στη «μεγάλη» κατηγορία.

Ο Κύπριος προπονητής έχει λευκό απουσιολόγιο, άμα τη επιστροφή του Πάσαλιτς και ανεβάζει στροφές, προκειμένου οι παίκτες του να παρουσιαστούν έτοιμοι, σωματικά και ψυχολογικά, για μια σημαντική αναμέτρηση. Όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν νικήσουν τον ΠΑΟΚ θα πάει χαμένη η επιτυχία στο Ιβανόφειο, κόντρα στον Ηρακλή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ισχυροποιήσουν τη θέση τους.

Αυτή τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Άρη (όλοι περιμένουν ότι θα είναι καλύτερος στη συνέχεια), το Ρέθυμνο (έχει νικήσει την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, κάτι που δύσκολα θα πετύχουν ομάδες αυτού του βεληνεκούς) και τη Λάρισα (κι αυτή έκανε μεγάλη νίκη στη Ρόδο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ