Το Ρέθυμνο με τα μάτια του Άρη

Το Ρέθυμνο με τα μάτια του Άρη

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού (4.15 μ. μ) αντιπάλου της ομάδας της.

Κρίσιμο για τον Άρη είναι το σημερινό (4.15 μ. μ) εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, με τον Κεν Μπράουν να κάνει ντεμπούτο. Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε στην ιστοσελίδα της το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με τους «κίτρινους», 2 νίκες και 6 ήττες. Και οι δυο νίκες έχουν επιτευχθεί στην έδρα της, απέναντι στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Το Ρέθυμνο διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (δέχεται 72,9 πόντους μ.ο.) και τη χειρότερη επίθεση (σκοράρει 64 πόντους μ.ο.).

Πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» και δεύτερος στην Α1, αλλά και καλύτερος παίκτης του μέχρι τώρα, είναι ο Conner Frankamp (24, 1,85), ο οποίος πετυχαίνει 18,3 πόντους, ενώ μοιράζει 3,9 ασίστ, κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Αμερικανός guard είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης των Κρητικών, με 141 βαθμούς και πέμπτος στη σχετική στατιστική κατηγορία στη Basket League. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου (24, 1,97) σκοράρει 10,6 πόντους. Ο Lamond Murray Jr. (25, 1,96) μετράει 6,6 πόντους και ο Ramon Harris (31, 2,03), ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον ΑΡΗ, έχει 6,3 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος ριμπάουντερ της ομάδας.

Ο Toarlyn Fitzpatrick επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17.

Προπονητής του Ρεθύμνου είναι ο 43χρονος Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο και μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ανανέωσε τη συνεργασία του για τη φετινή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ