Ρέθυμνο – Άρης 70-63

Ρέθυμνο – Άρης 70-63

Το Ρέθυμνο έριξε στο καναβάτσο τον Άρη, δείχνοντας ότι η Κρήτη παραμένει… οχυρό και από εκεί θα ψάξει τις νίκες για την παραμονή του

Έχει νικήσει την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, δύο αποτελέσματα που δύσκολα θα πετύχουν ομάδες από το χαμηλό γκρουπ δυναμικότητας. Αυτή τη φορά νίκησε στο ντέρμπι… παραμονής (αν κι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς) τον Άρη με 70-63 και πλέον πατά γερά στη «μεγάλη» κατηγορία. Την ίδια στιγμή ο Άρης παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με το φάντασμα του υποβιβασμού να έχει εγκατασταθεί για τα καλά πάνω από το… παλάτι του πάλαι ποτέ «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ.

Οι Κρητικοί έχουν βρει στο πρόσωπο του Φράνκαμπ τον ηγέτη, τον άνθρωπο που θα τους κρατήσει στην κατηγορία. Έβγαλε με κόπο το μεροκάματο, μένοντας στο παρκέ για 33.13’’, πετυχαίνοντας 26 πόντους με 4/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6/7 βολές, κάνοντας τα πάντα για την ομάδα του. Βοήθησε ο Γκόρντον (7 πόντοι και 10 ριμπάουντ), όπως κι ο Χότον, όλοι πρόσθεσαν ένα λιθαράκι για να χτίσουν μια σπουδαία νίκη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του από τον πάγκο. Ο Μπράουν δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και σε 19.40’’ κατόρθωσε να μοιράσει 5 ασίστ, ο Φιτζπάτρικ ήταν και πάλι σε άδεια βραδιά, ο Μποχωρίδης ήταν καλός όχι όμως όσο κόντρα στο Περιστέρι, Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς έδωσαν μάχες, ο Γκετσεβίτσιους δεν έβγαλε μάτια.

Ο Άρης είναι για τα καλά σε πρόβλημα, κινείται σταθερά μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού και τα δύο εντός έδρας ματς που απομένουν ως το τέλος του πρώτου γύρου (για τα άλλα δύο εκτός, δεν γίνεται λόγος) είναι «ζωής και θανάτου».

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 36-34, 59-50, 70-63.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ