Ζιάγκος: «Σουτάραμε με χαμηλά ποσοστά, αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Ζιάγκος: «Σουτάραμε με χαμηλά ποσοστά, αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως η εμφάνισή της στο β' μέρος άξιζε κάτι περισσότερο.

Η ήττα του Ρεθύμνου στην Λάρισα, κατά κύριο λόγο οφείλεται στο κακό του πρώτο ημίχρονο, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο κόουτς των Κρητικών σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας. Είχαμε ένα ακόμη εκτός έδρας νωχελικό πρώτο ημίχρονο. Σε όλες τις αντιδράσεις μας στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πίσω. Επιθετικά η αντίδραση μας ήταν ανεπαρκής, δεν βρήκαμε λύσεις από τα υπόλοιπα παιδιά πέραν του Φράνκαμπ. Δεν πήραμε βοήθεια. Σουτάραμε με χαμηλά ποσοστά.

Είχαμε αρκετά χαμένα λέι-απ. Είχαμε καλύτερη αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ είναι καλύτερο. Βελτιώσαμε το αμυντικό μας τρανζίσιον. Βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Καθοριστική η παρουσία του Ρας για τη Λάρισα. Βάση της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε κάτι καλύτερο όταν μειώσαμε σε οκτώ πόντους. Καθοριστικό το χαμένο σουτ του Φράνκαμπ. Καλή συνέχεια στη Λάρισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ