Τσάπας : «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τού Ιωνικού»

Τσάπας : «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τού Ιωνικού»

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν παρακαταθήκη δεν θα είναι τα ρεκόρ, οι νίκες και οι άνοδοι, αλλά αυτό το γήπεδο» είπε ο Βαγγέλης Τσάπας

Στη Νίκαια επικρατεί ενθουσιασμός, από την εξέλιξη στο γηπεδικό. Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Βαγγέλης Τσάπας, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο της πόλης, ζήτησε να γίνει η σημερινή μέρα εφαλτήριο, για να αγκαλιάσουν τον Ιωνικό, που διαφημίζει κάθε εβδομάδα την πόλη.

Αναλυτικά η δήλωση:
Στα δυόμιση χρόνια, που έχω στα χέρια μου το τιμόνι του Ιωνικού Νικαίας, ο Σύλλογος κέρδισε την αγωνιστική του καταξίωση, τον σεβασμό των αντιπάλων και της πανελλήνιας αθλητικής κοινής γνώμης. Δυο ήταν τα μελανά σημεία σ’ αυτήν την πορεία προς την καταξίωση: Το ένα ήταν το θέμα του γηπέδου και το άλλο η ανύπαρκτη στήριξη του μη οργανωμένου κόσμου της Νίκαιας, στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Το πρώτο πρόβλημα σήμερα, με την καθοριστική συμβολή του Δημάρχου της πόλης, κ. Ιωακειμίδη, λύθηκε. Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας το κονδύλι για την αναμόρφωση του «Πλάτωνα», σε σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ, που μπορεί να φιλοξενεί αγώνες επαγγελματικού επιπέδου, όπου αγωνίζεται ο Ιωνικός! Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει στην ιστορία του ο μπασκετικός Ιωνικός.

Προσωπικά, χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο της Πόλης, που αντιλήφθηκε το ειδικό βάρος αυτής της προσπάθειας και την αντανάκλαση που μπορεί να έχει αυτή του η πράξη στην πόλη.

Η Νίκαια θα έχει ένα σύγχρονο δικό της γήπεδο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η παρακαταθήκη αυτής της διοίκησης δεν θα είναι τα ρεκόρ, οι νίκες και οι άνοδοι, αλλά αυτό το γήπεδο!

Η λύση του δεύτερου ζητήματος αφορά τους ανθρώπους του Ιωνικού, ώστε να κρατηθεί το «Αστέρι» της Νίκαιας για πάντα ψηλά. Οι θυσίες που χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος, ώστε να στέκει το Αστέρι της Νίκαιας ψηλά και να βρίσκεται δίπλα στα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας, δεν μπορεί να προέρχονται μόνο από έναν άνθρωπο.

Είναι κάτι που το έχω κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ευθύνη να οδηγήσω τον Ιωνικό από τη Β’ Εθνική στην καταξίωση και την αναγνώριση. Με την ελπίδα όλοι στη Νίκαια να δουν τη σημερινή επιτυχία ως εφαλτήριο και ν’ αγκαλιάσουν την ομάδα που διαφημίζει κάθε εβδομάδα την πόλη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ