Χαραλαμπίδης: «Συγκεντρωμένοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Χαραλαμπίδης: «Συγκεντρωμένοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην τόνωση ηθικού που πρέπει να έρθει στην ομάδα του αλλά και στην εξαιρετική πορεία του Λαυρίου στο πρωτάθλημα.

Προερχόμενος από την ήττα στο BCL στην Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με το Λαύριο και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Για αυτό ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε τόσο στην αυτοπεποίθηση που χρειάζεται η ομάδα του, όσο και στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Σερέλη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως, : «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Το Λαύριο είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα και αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το πώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα, κάνοντας πέντε νίκες και όχι τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν στα τελευταία παιχνίδια.

Αυτά τα αποτελέσματα πάντως δείχνουν ότι θα είναι σε εγρήγορση και το γεγονός αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ