Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνά μας»

Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνά μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δεν γίνεται πάντα η ομάδα του να κυνηγάει στο σκορ και να μην παλεύει τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την ήττα από το Λαύριο, τόνισε ότι δικαίως το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη πήρε τη νίκη.
Μάλιστα υποστήριξε ότι είναι καθαρά φταίξιμο των αθλητών του το γεγονός ότι δεν μπαίνουν συγκεντρωμένοι στο ματς και βρίσκονται από νωρίς να… κυνηγούν το σκορ.

Αναλυτικά ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Αρχικά, συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ότι άξιζε να πάρει τη νίκη. Εμείς ακολουθούσαμε στο σκορ, προσπαθήσαμε στο τέλος να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε.

Το επίπεδο της άμυνάς μας ήταν πάρα πολύ χαμηλό για ακόμα μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα: να υπολειπόμαστε στο σκορ και να παλεύουμε στα τελευταία λεπτά για να φτάσουμε τον αντίπαλό μας. Θεωρώ ότι για να έχουμε βλέψεις, θα πρέπει να διορθώσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό το επίπεδο της άμυνάς μας.

Καλή συνέχεια στο Λαύριο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ