Ιωνικός : Ανακοίνωσε Άλαν Αρνέτ

Ιωνικός : Ανακοίνωσε Άλαν Αρνέτ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Μάικλ Αρνέτ, που θα αντικαταστήσει τον Μπι Τζέι Στιθ, ο οποίος αποχώρησε.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Άλαν Μάικλ Αρνέτ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπι Τζέι Στιθ στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό αθλητή, Άλαν Μάικλ Αρνέτ. Ο νέος παίκτης της ομάδας θα πάρει τη θέση του Μπι Τζέι Στιθ, ο οποίος αποχώρησε.

Ο γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1991 παίκτης έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται ως γκαρντ-φόργουορντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο High School Kokomo κι ακολούθησε η κολεγιακή θητεία του στο Georgia Southwestern State University, στο οποίο τη σεζόν 2013-14 είχε 16.7 πόντους και 5.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τη σεζόν 2015-16 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της σλοβάκικης Lucenec με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα μετρώντας 21.8 πόντους ανά παιχνίδι. Τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας σημειώνοντας 21.7 πόντους και μαζεύοντας 6.8 ανά ματς με τη φανέλα της Yambol. Πέρσι, φόρεσε για 15 αγώνες τη φανέλα της ουκρανικής Cherkasy παίζοντας και στο FIBA Europe Cup.

Άλαν, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ