Ήφαιστος: Πρόσφερε χαμόγελα στα παιδιά της Λήμνου

Ήφαιστος: Πρόσφερε χαμόγελα στα παιδιά της Λήμνου

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι' ακόμα μία φόρα η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, καθώς αντιπροσωπεία της βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμα μία φόρα η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου δίνοντας χαρά στα παιδιά του Ειδικού σχολείου του νησιού.
Η ενημέρωση της ομάδας:

«Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμα μία φόρα η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, πιστή στις αρχές της να βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Ο team manager του Ηφαίστου, Μάρκος Κολώκας, μαζί με τους Δημήτρη Χαριτόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Σον Έβανς και Βλαντ Μολντοβεάνου μοίρασαν πολλά χαμόγελα και δώρα στα παιδιά και παρακολούθησαν τη θεατρική τους παράσταση.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική τους χορηγική προσφορά τον κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη των καταστημάτων «Κύβος» και «Jumbo» (JUMBO-Κύβος) για τα δώρα προς τα παιδιά. Όπως επίσης, την κ. Αγγελική Χρυσάφη, ιδιοκτήτρια των Αρτοποιείων – Ζαχαροπλαστείων και Παραδοσιακών Προιόντων Λήμνου «Αγγελική από Χρυσάφι» (Αγγελική από χρυσάφι happy moments • οργάνωση γάμου&βάπτισης)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ