Γκίκας:  «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

Γκίκας: «Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε»

Ο παίκτης της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη της ομάδας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα.

Στη σημασία του αγώνα στο κλειστό της Νεάπολης στάθηκε στο μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Γκίκας. Ο γκαρντ της ΑΕΚ, τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να αφήσει στο παρελθόν το ματς με την Χάποελ και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.
Το blog του Νίκου Γκίκα:

Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στο Basketball Champions League την Τετάρτη με αντίπαλο τη Χάποελ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Μας έδωσε τρομερή ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη και να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας όσο αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Παρ’ όλα αυτά είναι ένα ματς που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στην Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με Λάρισα. Μια ομάδα η οποία μπορεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, έχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει παλέψει όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Να δείξουμε τον καλό μας εαυτό για ακόμα μία αγωνιστική. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με «όπλο» την άμυνα να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ