Προύιτ : «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου»

Προύιτ : «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ομάρ Προύιτ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομάρ Προύιτ της Σιαουλιάι την Πέμπτη (27/12), με τον Αμερικάνο να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη την αμέσως επόμενη ημέρα και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κιτρινόμαυρων.

Ο 23χρονος φόργουορντ χαρακτήρισε τον Άρη ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, ενώ μίλησε και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ και τα προτερήματα του στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Προύιτ:

Ο Αμερικανός τόνισε αρχικά: “Ξέρω ότι ο Άρης είναι ομάδα με παράδοση στο μπάσκετ και παίζει σε ένα πολύ ωραίοο γήπεδο. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά και ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της και την Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης είναι η πιο μεγάλη πρόκληση στη μέχρι τώρα καριέρα του και απάντησε: “Είναι ίσως η μεγαλύτερη. Είχα μια μεγάλη αλλαγή παίζοντας από το κολέγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, είχα μια πρώτη εμπειρία με τη Σιαουλιάι, αλλά είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Άρης και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: “Έπαιξε ρόλο όντως ότι είναι ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παίζει και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Αυτό επεδίωκα, να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να δείξω το ταλέντο μου…”.

Ρωτήθηκε τι μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο και απάντησε: “Μπορώ να κάνω διαφορετικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Είμαι καλός ριμπάουντερ, καλός πασέρ, μπορώ να σκοράρω, παίζω σε αρκετές θέσεις, μου αρέσει να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα, και ως γκαρντ και ως φόργουορντ. Μόνο σέντερ δεν παίζω…”.

Για την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε: “Είμαι έτοιμος να μάθω από όλους, ακόμα και από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες μου, αλλά φυσικά και από τον κόουτς που σίγουρα γνωρίζει πολλά για το άθλημα. Θέλω να ζήσω αυτή τη συνεργασία”.

Ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος για να παίξει το Σάββατο και απάντησε: “Είμαι έτοιμος, αλλά πρέπει να μάθω τα συστήματα, τι κάνουμε στην άμυνα, τι κάνουμε στην επίθεση. Έχουμε δύο μέρες, αλλά θα με βοηθήσει και ο προπονητής για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος”.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ