Προμηθέας – Άρης 95-79

Προμηθέας – Άρης 95-79

Ο Άρης πήγε στην Πάτρα να παίξει τη... ζωή του, αλλά ο Προμηθέας του έδειξε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα ονόματα δεν παίζουν μπάσκετ

Με τρεις νίκες στο ενεργητικό του ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κυνηγά ακόμα και τα ματς, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν απαγορευμένη και η σκέψη για αποτέλεσμα. Ένα από αυτά ήταν της Πάτρας, αλλά ο Προμηθέας έδειξε ότι δεν είναι για τα… δόντια των «κίτρινων». Η ομάδα του Μάκη Γιατρά επιβλήθηκε με 95-79, έχοντας ηγέτη τον Λίποβι κι επιθετικό πλουραλισμό.

Από την αρχή οι γηπεδούχοι έβαλαν βάσεις νίκης. Παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Χολ, έδειξαν ότι έχουν πολύ γεμάτο ρόστερ. Ο Λίποβι ήταν απολαυστικός, τέλειωσε το ματς με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Κατσίβελης είχε 10 πόντους, ο Φίλερ 11, ο Έλις 15, ο Μαυροκεφαλίδης στο ντεμπούτο του 21, ο Ρόμπινσον 10. Μια ομάδα που έχει λύσεις από παντού, δεν μπορούσε να ηττηθεί από τον Άρη… Όχι από αυτόν τον Άρη.

Ο Μπράουν νιώθει καλά και το έδειξε, ο Μόρις μπήκε στο δεύτερο μισό στην εξίσωση και με 19 πόντους σε λιγότερο από 18 λεπτά συμμετοχής… έβγαλε το μεροκάματο, αλλά από εκεί και πέρα λίγα πράγματα. Οι ψηλοί πάλεψαν, αλλά δεν έπεισαν, ο Μποχωρίδης δεν βρέθηκε σε σπουδαία μέρα, ο Μιλόσεβιτς ήταν κακός, ο Γκετσιβίτσιους αδιάφορος, ο Φιτζπάτρικ ελαφρώς βελτιωμένος αλλά μακριά από αυτό που θέλει ο Άρης.

Το χειρότερο απ’ όλα για την ομάδα του Καμπερίδη είναι πως δεν είχε στοχοπροσήλωση στην άμυνα κι όταν δέχεσαι 95 πόντους δεν μπορείς να πιστεύεις ότι θα νικήσεις στην Πάτρα τον Προμηθέα. Κι ίσως να μην μπορείς να νικήσεις κανέναν, σε κανένα γήπεδο…

Τα δεκάλεπτα: 30-17, 49-39, 71-58, 95-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ